Festlokal M/S Molly

Båten som bjuder på unika festupplevelser året runt

Om M/S Molly

M/S Molly

På Strandvägskajen i Stockholm ligger charterbåten M/S Molly, en av de roligaste och originellaste festplatserna i Stockholm. M/S Molly välkomnar såväl företag som privata gäster och kan skräddarsy er upplevelse utefter era önskemål. Här finns plats för upp till 30 middagsgäster i den fina matsalen eller 46 gäster minglandes på däck, med andra ord en perfekt plats för ett lagom stort födelsedagskalas eller aw med företaget.

Kvar i hamn eller ut på vattnet – du väljer själv

Båten är tillgänglig att hyra mellan 07:00 på morgonen till 03:00 på natten. Det går lika bra att stanna i hamn som att göra en utflykt ut i skärgården eller långsamt glida fram längs Stockholms kajer. Hela arrangemanget inklusive meny och dryck skräddarsys efter era önskemål. Här finns både dansgolv och musikutrustning samt storbilds-tv och wifi för konferensen. Ombord finns även ett pingisbord samt en bastu och en badtunna för en riktigt avkopplande upplevelse.

Båtens besättning är ständigt öppen för förslag på aktiviteter och har som målsättning att alltid försöka hjälpa er att få den perfekta upplevelsen ombord.

Mat och dryck

Bufféer finns att beställa från 475 kr/person. Buffén kan anpassas efter era önskemål. M/S Molly samarbetar med den kände kocken Johnny Johansson med erfarenhet från såväl Nobelmiddagar som Svenska kocklandslaget.

Ett dryckespaket för 245 kr inkluderar 1 välkomstdryck, 2 glas vin eller öl samt kaffe. Bar med fullständiga rättigheter finns ombord. Här erbjuds allt från enkelt aw-häng till Champagneprovningar.

Lokalhyra

Väljer man att stanna vid kajen är lokalhyran 3990 kr/timme. Charteralternativet, då M/S Molly lättar ankar och tar er ut i skärgården eller på sightseeing i Stockholm, kostar 4990 kr/timme.

I lokalhyran ingår personal, garderob och städning. Dessutom ingår musikutrustning, projektor och wifi. Det går bra att hyra in liveband eller DJ själva och utnyttja musikutrustningen och dansgolvet.

Har ni komponerat en egen Spotifylista till festen streamar ni den lätt genom skeppets utmärkta ljudsystem från Bose och Sonos. Ombord finns även en 55” HD-TV där man lätt kopplar in sin dator för att exempelvis visa bildspel eller filmer.

Vi erbjuder även hyra av DJ till en kostnad av 7500 kr/kväll. I priset ingår ljud, ljus, rigg och transport samt 4 timmars musikunderhållning.

Antal personer

På skeppet finns plats för 30 sittande eller 46 minglande gäster.

Tid

M/S Molly är tillgänglig för bokning mellan 07:00 på morgonen och 03:00 på natten.

 

M/S Molly – fest och konferens i en stimulerande och avslappnande miljö!