Festlokal M/S Molly

Båten som bjuder på unika festupplevelser året runt

Om oss

festlokal

 

OM FESTMÄKLARNA

Har du svårt att hitta rätt lokal för din fest? Då gör du klokt i att vända dig till Festmäklarna. Vi är ett erfaret företag med goda kontakter inom eventbranschen och samarbetar med ett stort antal krogar och restauranger. Väljer du att låta oss hjälpa till med arrangemanget hjälper vi dig både att hitta den perfekta lokalen samt att ta fram rätt meny och inramning.

Det är lätt att bli överväldigad när man letar festlokal, men Festmäklarna hjälper dig att hitta rätt utifrån dina önskemål och storleken på ditt sällskap. På vår hemsida får du lätt en översikt över tillgängliga lokaler i rätt storlek och kan i lugn och ro se vilka alternativ och tillval som finns för respektive lokal. Kontakta oss sedan så hjälper vi dig att på bästa sätt skräddarsy ditt arrangemang i samråd med restaurangen eller festvåningen.

 Ett brett kontaktnät i branschen

Vi har ett brett kontaktnät inom underhållningsbranschen och kan bland annat hjälpa till med uthyrning av DJ. Vi knyter dessutom kontinuerligt kontakt med nya intressanta restauranger och lokaler och ofta har vi specialerbjudanden på utvalda festlokaler till våra kunder. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om nya lokaler och erbjudanden.

M/S Molly – fest och konferens i en stimulerande och avslappnande miljö!